Tel: 0722.249.200

Promotii

Top

Produse noi

Livrare

FORUM

Contact

Cum Comand ?

Navigheaza pe site si foloseste butonul „Adauga in cos
In cosul de produse:

  • se pot vedea produsele comandate si valoarea acestora
  • se poate modifica numarul de bucati al unui produs
  • se pot inlatura produse

Pentru lansarea comenzii apasati butonul „Trimite comanda

Pentru a fi siguri ca ati introdus datele corecte sau in cazul in care acestea trebuie modificate aveti la dispozitie linkul “ Editeaza profilul

In cazul in care doriti sa comandati fara a va inregistra pe site aveti la dispozitie sectiunea „ contact ”, dar va trebuii sa ne furnizati toate datele necesare expedierii produsului.

Dupa lansarea comenzii si in momentul expedierii produsului veti primii un email de instiintare.

Cum Platesc ?

La scurt timp de la primirea comenzii dumneavoastra pe adresa noastra de e-mail vi se va emite o factura proforma pe care o veti primi pe adresa dumneavoastra de e-mail sau pe fax.
In conditii standard se solicita un avans de 50% din valoarea marfii comandate, restul achitandu-se la livrare.
Valoarea calculata si afisata in momentul emiterii comenzii pe site nu include taxele de expediere, acestea fiind calculate ulterior tinand cont de volumul si greutatea echipamentelor comandate si de distanta de la sediul depozitului nostru la locatia propusa de dumneavoastra.
Va puteti ridica si dumneavoastra marfa de la sediul depozitului nostru, in acest caz eliminandu-se cheltuielile de transport.
Pentru coletele mici, de pana in 50 kg, se foloseste sistemul de curierat TNT. Valoarea trimiterii pe colet este de 20 RON pentru primul kilogram, dupa care pentru fiecare kilogram in plus se percepe o taxa suplimentara de 1,2 RON/kg.