Tel: 0722.249.200

Promotii

Top

Produse noi

Livrare

FORUM

Contact

KETTY

Inapoi la: Prima pagina » Pompe de Caldura » Aer - Apa » KETTY


Fara Poza
Pompa de caldura aer-apa, pentru incalzire-racire mediu si producere apa calda menajera Cod : ketty


noutop

Comanda si accesoriile necesare:

› Detalii:

KETTY este o pompa de caldura aer-apa proiectata pentru utilizarea în aplicatii rezidentiale,  comerciale mici sau in constructii noi optimizate.
Aceasta pompa de caldura foloseste tehnologia E.V.I. ( Injectie cu vapori ) care permite extinderea semnificativa a limitelor de functionare ale echipamentelor.
Aceasta tehnologie permite obtinerea unei eficiente energetice mari  cu sisteme de climatizare de tip radiant. De asemenea, permite rezultate bune chiar si în conditiile in care este necesara incalzirea apei la o temperatura înalta in conditii meteorologice severe. Func?ia "Incalzire" a unitatii a fost proiectata sa functioneze in conditii de temperatura exterioara rece (pana la -20 ° C) in timp ce incalzeste apa la o temperatura ridicata (maxim 60 ° C).

Kiturile disponibile pot fi utilizate pentru producerea apei calde menajere tot timpul anului, astfel incat sa nu mai fie necesara instalarea unor surse suplimentare de producere a caldurii.

Pompele de caldura KETTY au fost dezvoltate dupa o "logica modulara" pentru a putea satisface o gama larga de performante de incalzire si rscire. In acest sens pot fi conectate mai multe module de baza (4 max.) pentru a extinde aplicatiile potentiale. Modulele au fost proiectate astfel incat sa poata fi usor instalate ?i interconectate prin kitul livrat. Logica modulara face mult mai usoara cresterea puterii sistemului dupa instalarea initiala. Sistemul de control electronic coordoneaza inteligent diversele unitati pentru a asigura functionarea continua si pentru a mentine o eficienta ridicata.

KETTY transfera energia naturala prezenta în mediul ambiental in confort prin crearea unui climat ideal pe tot parcursul anului si furnizarea de apa calda necesara zilnic.

 Momentan nu sunt comentarii. Apasati pentru a adauga un comentariu