Tel: 0722.249.200

Promotii

Top

Produse noi

Livrare

FORUM

Contact

MIZAR

Inapoi la: Prima pagina » Pompe de Caldura » Aer - Apa » MIZAR


Fara Poza
Pompa de caldura aer-apa, pentru incalzire-racire mediu si producere apa calda menajera Cod : mizar


noutop

› Detalii:

MIZAR este o pompa de caldura aer-apa proiectata pentru utilizarea în aplicatii rezidentiale,  comerciale mici sau in constructii noi optimizate.
Aceasta pompa de caldura este extrem de versatila si poate functiona cu capacitatea de a produce apa fierbinte la o temperatura de 55 ° C necesara incalzirii mediului inconjurator sau in aplicatii sanitare.

Compresorul pompei este de tip inverter DC si este conceput dupa o tehnologie de curent continuu fara perii, dotat cu supapa electronica de expansiune, pompa si suflanta cu turatie variabila, acestea fiind utilizate in general pentru optimizarea consumului de energie si functionarea eficienta a componentelor frigorifice. Acest compresor de tip invertor DC folosit poate fi de tip ermetic rotativ (pentru modelele 06 si 09) si twin rotativ (pentru modelele 12 si 15), el utilizand in ambele cazuri agentul frigorific R410.


Ventilatoarele sunt de tip axial, cu lamele din plastic si motoare electrice cu DC fara perii, cu 8 poli (aproximativ 200/1000 rpm).

Pompele de caldura MIZAR sunt livrate cu un circuit hidraulic integrat, incluzand pompa de circulatie adecvata pentru utilizarea apei calde si reci prin gestionarea sa direct de la controlarul de la bord.


Toate pompele de caldura MIZAR au o carcasa solida din tabla groasa, galvanizata la cald si vopsita cu poliuretan.Momentan nu sunt comentarii. Apasati pentru a adauga un comentariu