Tel: 0722.249.200

Promotii

Top

Produse noi

Livrare

FORUM

Contact

Bisanzio Colorat

Inapoi la: Prima pagina » Radiatoare » Design » Bisanzio Colorat


Bisanzio Colorat
Cod : BI162014S


nou

› Detalii:

Radiatoare BISANZIO

Radiatoarele BISANZIO sunt realizate din otel si sunt constituite din 14 elementi tubulari verticali cu diametrul de 16 mm, colectori tubulari cu diametrul 35 mm si patru racorduri de 1/2”. In interiorul colectorilor sunt inserate diafragme pentru o mai buna circulatie, care, în functie de tipul de instalare, ar trebui sa ramana închise sau deschise.
La radiatoarele BISANZIO este aplicata pe suprafata lor o foaie de de coeziune care serveste ca baza pentru lipirea mozaicului Appiani, ale caror dale masoara 12 x 12 mm, cu grosimea de 7 mm si disponibil in culori variate. Aceste dale ale mozaicului sunt lipite cu un adeziv special rezistent la temperaturi ridicate.
Radiatoarele BISANZIO au urmatoarele dimensiuni: inaltime – 2003 mm si latime – 55 mm. Grosimea radiatorului este de 60 mm si distanta dintre tur si retur este de 1.960 mm. Radiatorul este distantat de perete la 122 mm si trebuie instalat la o inaltime minima de 120 mm fata de podea. Greutatea radiatorului este de 50 kg  cu un continut de apa de 4,5 litri si vine echipat cu un kit de fixare pe perete, aerisitor si dop. Radiatorul BISANZIO genereaza 850 W  în conformitate cu normele EN 442.
Radiatorului BISANZIO ii este caractersitica eliberarea lenta de energie termica chiar si dupa inchiderea lui gratie proprietatii mozaicului, special conceput pentru a avea o inertie termica ridicata.

Aceasta este versiunea speciala, personalizata.

› Caracteristici:

Presiune maxima exercitata = 6 bar

Caracteristici tehnice:
-constructie din otel
-colectori Φ35
-panou de metal detasabil de la radiator
-mozaic
-4 racorduri de 1/2”
-console de prindere pe perete
-diafragma pe colector cu rolul de a imbunatati circulatia
-mozaic APPIANI 12x12 mm

Inaltime = 2003 mm
Latime = 525 mm
Distanta intre axe tur-retur = 1960 mm
Greutate = 50kg
Continut apa = 4,5
Putere termica = 850 watt

Momentan nu sunt comentarii. Apasati pentru a adauga un comentariu