Tel: 0722.249.200

Promotii

Top

Produse noi

Livrare

FORUM

Contact

EPPY

Inapoi la: Prima pagina » Pompe de Caldura » Apa - Apa » EPPY


Fara Poza
Pompa de caldura apa-apa pentru incalzire-racire mediu si producere apa calda menajera Cod : eppy


nou

Comanda si accesoriile necesare:

› Detalii:

Pompa de caldura reversibila ce produce apa calda menajera

Aceasta pompa este constituita dintr-o unitate monobloc asamblata pe structura din otel zincat compusa din:
- compresorul scroll cu rezistenta de incalzire carter
- valva de inchidere
- schimbator de caldura si condensator cu placi brazate
- circuit frigorific complet cu filtru deumidificator si indicator de lichid/umiditate
- vana cu 4 cai
- microprocesor pentru a regla si controla toti parametrii de functionare, precum si toate componentele active ale circuitului
- comutator principal cu dispozitiv de blocare a usii.
La unitatea standard se adauga un sistem de circulare sau o pompa centrifuga de circulatie, vas de acumulare apa, vas de expansiune, vana de siguranta si fluxostat.

Pompa de caldura Eppy se utilizeaza in mod obisnuit in combinatie cu un vas de preparare apa calda menajera. Producerea de apa calda menajera se face cu prioritate, in orice moment al anului, la o temperatura diferita decat temperatura setata de alimentarea cu apa a sistemului de condi?ionare a aerului .Acest lucru se realizeaza cu ajutorul unei supape cu trei cai furnizata ca accesoriu. Unitatile sunt echipate cu pompe de apa de clasa A, dispozitive de siguranta a debitului de apa si supape de siguranta (3 bar).

Modelele 031-041-051-061 sunt de asemenea echipate cu vase de expansiune.Eppy este o pompa de caldura reversibila foarte eficienta, dimensionata pentru utilizarea sa mai ales in aplicatii rezidentiale.
Cu ajutorul acestei pompe are loc atat conditionarea mediului ambient cat si incalzirea apei calde menajere.Momentan nu sunt comentarii. Apasati pentru a adauga un comentariu