Tel: 0722.249.200

Promotii

Top

Produse noi

Livrare

FORUM

Contact

MAMY

Inapoi la: Prima pagina » Pompe de Caldura » Apa - Apa » MAMY


Fara Poza
Pompa de caldura apa-apa, cu apa de put, pentru incalzire-racire mediu si producere apa calda menajera Cod : mamy


nou

› Detalii:

Mamy - Pompa de caldura reversibila, de interior
Este o unitate compacta care poate oferi, atat climatizarea mediului ambiental, cat si producerea de apa calda sanitara.
In functie de necesitati, pompele de caldura Mamy pot incalzi direct apa sanitara continuta in vasul de acumulare sau pot folosi un rezervorul tampon ca un “plaman de incalzire” pentru a furniza incalzire la regimuri de temperaturi inalte si de a furniza apa calda menajera.
Pompele de caldura Mamy utilizeaza dispozitive de control “Genius System” concepute si testate de societatea Tonon Forty si protejate prin brevetare internationala. Genius este creierul intregului sistem care gestioneaza in mod automat cererile pentru functionare, atat a partii de climatizare, cat si a partii de producere a apei calde menajere.
Pompa de caldura Mamy poate fi utilizata pe tot parcursul anului:
- pentru incalzirea mediului ambiant si producerea de apa calda menajera in timpul iernii
- pentru racirea mediului ambiant si producerea de apa calda menajera in timpul verii
- doar pentru producerea de apa calda menajera in timpul sezoanelor intermediare (primavara, toamna).
Compresorul cu rezistenta de incalzire carter este inclus.
KIT “FREE COOLING” - asamblat, gata pentru cuplare la unitatile Mamy. El contine: schimbator de caldura, vana cu trei cai, pompa de circulatie secundara, precum si conexiunile lor hidraulice. Sectiunea “free cooling” se controleaza cu ajutorul software-ului de reglare, prezent in unitatea Mamy.
Kit-ul “Free Cooling” va fi comandat intotdeauna cu unitatea Mamy.
KIT DE CONTROL “MULTISTEP” - dispozitiv de control “in cascada” pentru controlul mai multor unitati Mamy (maxim 3 unitati) cuplate la un singur utilizator. Kitul de control electronic este cablat in interiorul unitatii Mamy printr-o conexiune electronica deja existenta si este dotat cu senzori de temperatura care vin cu setul. Functionarea acestui kit se face total automat folosind softul “Genius” prezent la bordul unitatii Mamy.
Kit-ul de control "Multistep" nu se poate utiliza concomitent cu kit-ul "Free Cooling".

Momentan nu sunt comentarii. Apasati pentru a adauga un comentariu